Sunday, December 10, 2006

Volta a Papiol


Apunteu que aqueta és una mega clássica. Son uns 32km en bicicleta per fer en unes 3 hores visitant alguns dels racons més macos de l'oest de la serra de Collserola.

Sortim de Sant Fliu i pujem a La Salut. D'allí pujem a la carretera Samson, la travessem i seguim per la pista puja-baixa que continua recte. Just abans d'arribar a Ca n'Amigó pujem a la font del mateix nom per una pista dreta amb el sol de pedres. Una mica més endavant arribem a un coll. Tot just a l'esquerra apareixen dues flexes. Els hi fem cas i seguim 50 metres fins que ens hem de baixar de la bici per adentrar-nos en un camí que ens portarà a Can Bofill.

D'aquí a Can Tintorer i després a Sant Bartomeu de la Quadra per bona pista y sense gaires desnivells. Baixem a La Rierada que a la tardor fa goig de veure. D'aquí ens dirigirem a les Escletxes de Papiol. Un cop aquí pujarem cap a la ermita de La Salut però abans d'arribar-hi agafarem una pista a la dreta cap a La Colònia Montserrat. No hi arribarem ja que baixarem per una pista ràpida cap a Les cases de Castellví.

Fins aquí no hem deixat de fer tobogans però ara ve una pujada llarga. Un cop a Les cases de Castellví hem de seguir la carretera a ma esquerra fins a trobar el c/Sibèria que seguim fins a una masia amb una cadena. la travessem i creuem un pont a ma dreta. Ens esperen tres quilómetres de pujada constant que ens deixen a una carretera. La seguim a ma esquerra durant un parell de quilómetres fins a arribar a La Creu i cap a casa.

És una de les meves voltes favorietes sobretot per ara que ve l'hivern. Un dia o un altre sempre acabo trovant neu...

No comments: