Sunday, November 12, 2006

Sadernes

Quan es que no es que no. He pujat diumenge de bon matí a Sadernes per a trobar-me amb la tropa que dormien al pàrquing de dalt - sembla ser que a l'hovern la barrera està oberta. A la primera via ja m'he notat un xic extrany però a la segona directament m'he marejat. He tornat a casa i a l'arribar tenia tremolors per tot el cos. Paracetamol i al llit. Deu ser que la tercera vacuna de la Hepatitis B m'ha fet reacció. St. Feliu-Sadernes-St. Feliu en un matí per no res...

De totes maneres he tingut temps de fer safreix a peu de via sobre l'estat de la zona. D'entrada cal dir que les vies del sector més popular (Castell S'Espasa esquerre) estan força pulides. A més l'escalada aquí es un xic extranya. A la nova guia moltes vies han pujat mitja lletra, de V a V+, de V+ a 6a i de 6a+ a 6b.

L'atre mig sector (Castell S'Espasa superior) té una roca més bona. Tot i que sembla que les preses estiguin al revés les vies son molt bones. Hi ha un v+ per escalfar, un 6a+ per continuar i algún 6b. A partir d'aquí molt 6c i algún seté. S'ha de tenir en compte que aquí també hi ha hagut recotacions, clàssiques com La Puça pujen a 6b+ i la del costat a 6c. Compte amb els segons llargs: ni amb una corda de 70 s'arriba anada i tornada!

No comments: